Over ons

Back to top

Visie

Alles voor de keramist!
Keramiek is een kunstambacht waarbij het artistieke idee hand in hand gaat met kennis en kunde.
We zijn er dan ook trots op dat we die kennis en kunde in huis hebben. Vier vaste medewerkers  studeerden af als meester in de keramiek. Daarnaast behaalden twee van hen ook een diploma voor het onderwijs. Met samen meer dan 80 jaar ervaring, kunnen we dan ook een goede begeleiding en degelijke uitleg  garanderen.
Als leverancier van grondstoffen en toebehoren om aan keramiek te kunnen doen, willen we complete ondersteuning bieden aan beginnende tot gevorderde keramisten. Daarom stellen we ook onze infrastructuur ter beschikking en voorzien we opleidingen en advies. 

Medewerkers

Zaakvoerder

Carmen Ceyssens

Het dagelijks bestuur van het KCL is in handen van Carmen. Zij is mede eigenaar en verzorgt de planning, administratie en boekhouding. Daarnaast vind je haar ook nog regelmatig in de winkel en voor de klas, waar ze graag de voeling met klanten en praktijk behoudt.

Zaakvoerder

Tim Thys

Naast diverse taken als mede eigenaar, is Tim in het KCL verantwoordelijk voor de ovens en bakservice. Hij voorziet ook de uitleg bij de aankoop van ovens. Daarnaast staat hij in voor onderwijs en levert hij technisch advies met betrekking tot veiligheid en grondstoffen. 

Vast medewerker
Profiel Petra

Petra Vanherle

Petra is de hoofdverantwoordelijke voor de winkel. Naast het leveren van advies en het bedienen van onze klanten, staat ze samen met Carmen in voor het voorraadbeheer en promoties. Daarnaast geeft ze ook les.

Vast medewerker

Indra Wouters

Indra is in het KCL werkzaam als winkelbediende, waarbij ze instaat voor de bediening van onze klanten en het leveren van eerstelijnsadvies. Daarnaast is ze hier ook actief als leerkracht.

Vast medewerker

Steve Robyns

Steve staat als winkelbediende in de eerste plaats in voor de bediening van onze klanten en het geven van eerstelijnsadvies. Daarnaast zorgt hij ook voor logistieke ondersteuning.

Freelance medewerker
Profiel Manu

Manu Willems

Manu begeleidt in het KCL al jaren de draaicursussen van langere duur. Daarnaast staat begeleidt hij ook de initiaties draaien en zomerdraaistages.